Спільнота ФОС м.Шепетівки
Четвер, 25.04.2024, 16:54
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 16 » Листи до спільноти із закликами до молитви за Україну
20:51
Листи до спільноти із закликами до молитви за Україну

Лист Дугласа Клорі - Заступника Генерального Міністра Францисканського Ордену Світських

«Дорогі францисканці України!

Ми, члени францисканської міжнародної спільноти, були стурбовані обставинами, які спіткали Вас, любі наші брати і сестри, що живете в Україні. Ми будемо, звичайно, продовжувати молитися, щоб Бог миру зворушив серця і розум людей, щоб припинилося насильство і кровопролиття в вашій країні. Ми також дуже добре розуміємо делікатність та нестабільність ситуації на сході України та в Криму, молимось за мирне врегулювання в цих регіонах Вашої країни.

Всі члени Президії ФОС стурбовані подіями в Україні та добробутом світських францисканців України. Будь-якими можливими засобами, будь ласка, повідомте братів і сестер, щоб вони знали, що ми молимося за мирне врегулювання ситуації у вашій країні, і ми пропонуємо нашу братську солідарність у ці важкі дні, коли ви страждаєте. Бажаю вам миру і всякого добра! Ваш брат Даг»

Лист Ірини Рудиченко –

Старшої Національної Ради ФОС України

«Любі брати і сестри, радні всіх рівнів, францисканці України! Приходить час і він вже настав, коли Бог, як колись за часів Содому та Гомори, випробовує свій вибраний народ, але не хоче смерті грішників, тому і шукав чи знайдеться «хоча б п'ять праведників», котрі шукають Господа, волають до Божого Милосердя, бо вірять у Його всемогутність. Сьогодні Україна, як ніколи раніше, стоїть на порозі розколу, на порозі війни. Тому, хто як не ми, францисканці, повинні всі свої зусилля зосередити на духовній війні з головним винуватцем усякого зла - сатаною. Закликаю всіх вас розпочати цілодобову молитву на Розарії у намірах навернення всієї України і Росії до Бога та про чудо мирного врегулювання цієї ситуації, що склалася. Прошу старших регіональних і місцевих спільнот довести до відома кожного францисканця України зміст цього листа та розпочати невтомно молитися, штурмуючи небо через заступництво Пресвятої Діви Марії, Архангела Михаїла та всіх святих. Єднаймося в цій молитві і тоді Бог знайде в Україні більше 1200 праведників, які вірять і уповають лише на Нього. Це війна Бога, а ми лише Його покірне знаряддя. Бажаю всім Вам дарованого Богом миру та Добра, яким є лише Він.

Ваша сестра - Ірина Рудиченко - Старша Національної Ради ФОС України 27.02.2014

Переглядів: 535 | Додав: Галина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: